A mai naptól lehetőség nyílt a biztonságos, gyors és ingyenes bankkártyás fizetésre a Barion™ rendszerén keresztül.

Mi az a Barion fizetési mód?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban és mobil alkalmazásokban. 
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
A bankkártyás fizetésnek nincs plusz költésge.  A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. A Barion egyenlegkezelés szintén ingyenes, nincs belépési vagy havi díj.

Fizetés kényelmesen és gyorsan Bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaadatait egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcím és jelszó. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használható

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Electron bankkártya
  • Amex bankkártya

Fizetés egyenlegből

Ha nincs bankkártyája, fizetéshez használható az előre feltölt Barion egyenleg, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel lehet feltölteni, illetve amire ismerősei is tudnak Önnek pénzt küldeni.
Ebben az esetben e-mailcíme és jelszava megadásával tud fizetni.

Biztonságos

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információ: https://www.barion.com/hu/tajekoztato-biztonsagos-online-fizetesrol2017.11.06 20:17

« Vissza

Powered by WHMCompleteSolution