Cloud Pro VPS

A Cloud Pro Virtuális szerverek redundásak. Az összes erőforrás garantált, nincs sem túlfoglalás, sem túlértékesítés. A Cloud Pro VPS-ek óránkénti díjazásúak, akár egy órára is megrendelhet egy virtuális szervert. A VPS-ek erőforrásai bármikor módosíthatóak és csak akkor számítunk fel utánuk díjakat, ha használatban vannak. Amikor ki van kapcsolva egy Cloud Pro VPS akkor sem a CPU, sem a RAM után nem számítjuk fel a díjakat. Minden virtuális szerverhez biztosítjuk az 1 Gbps nemzetközi sávszélességet és a korlátlan hálózati forgalmat.

A Cloud Pro VPS-ekhez 5 db fix IP cím rendelhető, amelyből az elsőt ingyenesen biztosítjuk. Minden Pro VPS kompatibilis a virtuális switchekkel, a tűzfalakkal és a terheléselosztókkal így kialakíthatja saját virtális hálózatát.

A Cloud Pro VPS-ek Linux és Windows operációs rendszerekkel is rendelhetőek (a Windows licence benne van a VPS árában) és mindegyikhez ingyenesen jár egy Plesk Panel licenc amely 10 domain névre elegendő.

Minden VPS-hez ingyenes biztosítjuk a VPN hozzáférést és a vSphere kliens is használható, így közvetlenül hozzáfér a VPS-éhez.

A kalkulátorral kiszámíthatja a szükséges VPS díját

1 Mag
1 Gb
10 Gb

Powered by WHMCompleteSolution