Rendszerüzemeltetés és rendszergazdai szolgáltatások

Sokat veszíthet...

Utánaszámolt már, hogy mennyi munkaidő kiesést okoznak a számítástechnikai problémák? Mennyi vesztesége lesz, ha egy vírus titkosítja az összes adatát, esetleg egy kémprogram továbbítja a konkurenciának az Ön adatait, vagy egy hacker az összes pénzt leemeli a bankszámlájáról? Az is kellemetlen, ha Önnél kopogtat a rendőrség, mert feltörték az irodai WIFI-t és azon keresztül végeztek illegális tevékenységet.
Ugyancsak nagy veszteséget okoz, ha nincs biztonsági mentés. Biztonsági mentés nélkül, ha elromlik a merevlemez, az összes adata el fog veszni, és csak hatalmas összegekért lehet visszaállítani, ha egyátalán vissza lehet.
Ezek, bár távolinak tűnnek, mégis valós fenyegetések. Lehet most úgy gondolja, Önnel ez nem történhet meg, de amikor ráébred, hogy mégis, már késő lesz. Mit lehet tenni, ha már megtörtént a baj? Nem sokat. Tüzet oltani és menteni a menthetőt, de valószínűleg már megoldhatatlan a helyzet és magas lesz a kár. Ezért fontos a megelőzés.

A megoldás

Egy jól beállított hálózat és a rendszeresen karbantartott számítógépek rengeteg időt és pénzt spórolnak meg Önnek. Nem kell többé félnie attól, hogy az alkalmazottak vírust visznek be pendrive-okon, nem kell bosszankodnia, hogy lassú a számítógép és még egy e-mailt sem hoz be. Nem jelentenek már akkora veszélyt az e-mailben érkező, vagy a feltört weboldalakon lévő vírusok. Emellett pedig a saját kollégáitól is megvédheti a rendszerét. A legnagyobb kárt olykor az emberi hiba okozza, ezt pedig csak megfelelően beállított rendszerrel lehet kivédeni.

A rendszerüzemeltetés alatt azonban nem csak ezt értjük. Teljes szakmai tapasztalatunk és tudásunk az Ön rendelkezésére áll:

  • Gondoskodunk a vírus és a behatolásvédelemről
  • Megoldjuk a rendszeres biztonsági mentést
  • Folyamatosan felügyeljük a rendszert és elvégezzük a karbantartásokat. Szükség esetén javaslatokat teszünk a módosításokra.
  • 24 órás ügyeletet tartunk fenn, így bármikor, ha problémát észlel, mi rövid időn belül megoldjuk.
  • Segítünk a fejlesztésekben, az új eszközök kiválasztásában és beszerzésében.
  • Segítünk pályázni. Lehet nem is tudja, de rengeteg kedvezményes, vagy ingyenes eszköz áll a rendelkezésére
  • Szükség esetén tanácsokkal látjuk el
  • Megtanítjuk az alkalmazottakat a rendszer használatára és az alapvető informatikai biztonsági szabályokra

Ez biztos egy vagyonba kerül...

Meg kell nyugtatnunk, nem kerül sokba. Igyekszünk hosszú távú, mindenki számára megfelelő és hasznos szolgáltatást nyújtani, személyre szabott árakon. Próbálja ki, kérjen ingyenes konzultációt kötelezettségek nélkül!

Non profit? Támogatjuk!

Non profit szervezeteknek, például egyesületeknek, alapítványoknak, óvodáknak kedvezményes árat biztosítunk.


Kérjen konzultációt és ingyenes felmérést most, kötelezettségek nélkül!

A konzultáció nem jár semmilyen kötelezettséggel. A személyes találkozó alkalmával felmérjük az igényeit és a rendszer aktuális állapotát, majd egy személyre szabott akciótervet adunk át és egy árajánlatot a kivetelezésre. Természetesen ezután is dönthet úgy, hogy nem veszi igénybe a továbbiakban a szolgáltatásunkat. Az felmérést minden esetben díjmentesen biztosítjuk.

MicroByte Informatika
E-mail: info@microbyte.hu
Telefon: +36-20-498-62-60
2440 Százhalombatta, Bláthy Ottó utca 11.
Ügyfélfogadás csak előzetes időpont egyeztetés után

Powered by WHMCompleteSolution